malgratcomunicacio.cat

En directe

El consistori ha iniciat les obres del carrer Montseny

Comencen les obres de millora del carrer Montseny

Les actuacions als carrers Montnegre i Tordera estan ja en la recta final. Aquestes obres estan incloses en el Projecte d'Intervenció Integral del barri de La Verneda i el Castell i tenen un cost de més de 436.000 euros.Publicat:
27-01-2016 / 10:28:53
Actualitzat:
27-01-2016 / 10:40:34

L'Ajuntament de Malgrat de Mar ha iniciat aquests dies les obres del carrer Montseny. Per altra part el consistori ultima els detalls de la remodelació dels carrers Montnegre i Tordera. Aquestes obres estan incloses en el Projecte d'Intervenció Integral del barri de La Verneda i el Castell i tenen un cost de més de 436.000 euros.

Segons ha informat la Regidoria de Serveis i Obra Pública, en aquests moments queden pendents les tasques de pintura viària, plantació de l'arbrat i col·locació del mobiliari urbà. Les obres van començar el passat mes de juliol i van estar aturades 3 mesos perquè quan es van posar van posar en marxa es va detectar que el clavegueram estava en molt mal estat i es va optar per renovar-lo. 

Pel que fa a les obres del carrer Montseny, les actuacions han començat amb la renovació del clavegueram. Les obres van ser adjudicades a l’empresa Construcciones y Servicios Faus, SA per un import de 177.920,59 €, el que va suposar una baixa del 10,7%. Després de col·locar un nou clavagueram es portaran a terme les obres d'urbanització, com s'ha fet als carrers Montnegre i Tordera. 

El projecte de millora dels carrers del barri de La Verneda, iniciat l'any 2014 amb la remodelació del carrer del Segre, es completa amb la millora dels carrers del Montnegre, La Tordera i també Montseny. La filosofia del projecte, inclòs a la Llei de Barris, és convertir aquests carrers en un espai públic, pensat per a les persones. Amb una plataforma única realitzada amb asfaltat colorejat, i on arbres, seients i catifes de fulles pintades a terra són protagonistes. L'objectiu del projecte és crear un espai on la mobilitat dels vianants es complementi amb la mobilitat dels vehicles, regulant la circulació i l'aparcament.

L'obra proposa la creació d'un carrer asimètric i el pas de vehicles descentrat i un eixamplament de l'espai dedicat als vianants. En els carrers del Montnegre i La Tordera, s'han creat unes placetes amb la idea que serveixin de reunió a l'aire lliure per al veïnat. A més, ara es plantaran arbres i s'hi posarà mobiliari urbà, seguint el model del carrer del Segre. 

Les obres d'urbanització les porta a terme l'empresa Construccions Faus per un import de 258.972,25 euros, un 21% menys del preu de licitació.

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits