malgratcomunicacio.cat

En directe

Arrels d'Art

El cicle 'Arrels d'Art' torna aquest cap de setmana

Al matí, hi haurà hip-hop a la plaça de Josep Anselm Clavé, i a la tarda, exhibició de dansa al Centre Cultural. El cicle busca apropar les arts a la ciutadania.Publicat:
22-01-2016 / 15:43:16
Actualitzat:
22-01-2016 / 15:47:42

La programació estable adreçada a la mainada amb la voluntat d’apropar-la al món de les arts, "Arrels d'Art", ofereix demà dues activitats amb la dansa com a protagonista. Al matí, hi haurà hip-hop a la plaça de Josep Anselm Clavé, i a la tarda, exhibició de dansa al Centre Cultural.

Arrels d'Art ha programat per aquest dissabte al matí des de les 11 h a la plaça de Josep Anselm Clavé, un taller de hip-hop a càrrec de Sònia Solís. Aquesta activitat adreçada a nens i nenes d'entre 9 i 14 anys per apropar-los al hip-hop, un moviment artístic i cultural, que va sorgir a final dels anys 70 als barris novaiorquesos del Bronx i Harlem. 

A la tarda des de les 17 h al Centre Cultural hi haurà exhibició de ball amb dansa creativa, clàssica i moderna a càrrec de l'Escola Dansamar. Aquesta activitat està adreçada al públic familiar.

Continuant amb la filosofia de MalgrART -que des del 2011 cerca apropar la ciutadania a les arts- Arrels d'art vol garantir l’accés de la mainada a la cultura. Amb les accions d’Arrels d’art es posen a l’abast de nens i nenes recursos que a través de diverses tècniques els desperten l’interès i la curiositat envers l’art i la cultura. Alhora també es pretén que els més petits es familiaritzin amb els diferents llenguatges artístics.

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits