malgratcomunicacio.cat

En directe

Segona trobada de l'alcalde amb la ciutadania

El trànsit i les inundacions dels carrers Passada i Girona, algunes de les preocupacions dels veïns exposades al segon acte amb l'alcalde

Altres temes que es van tractar van ser la poda dels arbres de Can Feliciano, la neteja de solars, els aparcaments quinzenals i permanents en alguns carrers que impideixen fer la neteja i les làpides del cementiri, entre altres.Publicat:
22-01-2016 / 14:02:02
Actualitzat:
00-00-0000 / 00:00:00

L'alcalde, Joan Mercader, va fer ahir dijous al vespre a la Biblioteca La Cooperativa la segona trobada amb la ciutadania amb l'objectiu que li fessin arribar de primera mà preguntes, problemes o propostes. Una trentena de persones van assistir a l'acte.

Veïns dels carrers de Passada i Girona van exposar la seva procupació pel trànsit que registren els carrers de Passada i Girona, així com les inundacions que pateix quan plou, i les contribucions que van haver de pagar quan es van fer les obres de millora. Els veïns també van exposar algunes propostes com que el carrer Joaquim Ruyra sigui de baixada. L'alcalde va detallar que està previst fer una revisió del pla de mobilitat del municipi. Tot i així, es van tornar a repetir les preocupacions de veïns per les pintades a les parets i els excrements de gossos que embruten el poble, i tal i com ja va passar a la primera trobada del passat mes d'octubre. Joan Mercader va tornar a parlar de les diferents accions que es porten a terme per solucionar les pintades i també els excrements de gossos als carrers i places.

Altres temes que els veïns van exposar van ser la poda dels arbres de Can Feliciano, la neteja de solars, els aparcaments quinzenals i permanents en alguns carrers que impideixen fer la neteja i les làpides del cementiri, entre altres. 

L'alcalde va repassar algunes de les problemàtiques que havien sortit a debat a la primera trobada com la gatera, les pintades o la millora de la difusió de les activitats culturals, i les solucions que s'han posat en marxa. Un veí, que a l'anterior sessió es va queixar que no funcionava una de les tirolines del parc Francesc Macià, va agrair ahir que s'hagi tornat a posar en marxa. 

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits