malgratcomunicacio.cat

En directe

Marató de donació de sang a Can Campassol

Nova campanya de donació de sang a Malgrat

Es podrà donar sang aquest dijous per la tarda a la capella de l'Antic Hospital i el diumenge al matí a Can Campassol.Publicat:
20-01-2016 / 13:26:47
Actualitzat:
00-00-0000 / 00:00:00

El Banc de Sang i Teixits organitza una campanya de donació de sang aquest dijous i aquest diumenge a Malgrat de Mar. Dijous es podrà donar sang de cinc de la tarda a nou del vespre a la Capella de l’Antic Hospital i diumenge de deu del matí a dues de la tarda a Can Campassol.

Pot donar sang qualsevol persona sana que tingui entre 18 i 65 anys i que pesi més de 50 quilos. Es recomana que les dones donin sang un màxim de tres vegades l'any i els homes un màxim de quatre, sempre respectant que, entre donació i donació, ha de passar un mínim de dos mesos. 

A diferència d’una anàlisi de sang, quan es fa una donació, no cal estar en dejú. Fins i tot és recomanable haver fet un àpat normal. També es pot donar sang si s’ha patit hepatitis abans dels 12 anys, si es té el colesterol elevat o si es prenen alguns dels medicaments més freqüents. Per altra part, sempre es realitza una història clínica del donant i després s’analitza la sang.
 
Aquest dies el Banc de Sang i Teixits organitza campanyes de donació arreu de Catalunya i també una marató de donació, ja que després de les festes de nadal, les reserves de sang solen baixar.

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits