malgratcomunicacio.cat

En directe

Cartell de la cursa del xai

L'Esport Ciclista Malgrat recupera la 'Cursa del Xai'

L'entitat recupera una cursa ciclista que no es feia al poble des del 1998. Les inscripcions es faran aquest mateix diumenge abans de començar la carrera.Publicat:
15-01-2016 / 19:28:58
Actualitzat:
15-01-2016 / 19:46:39

Malgrat de Mar recupera la Cursa del Xai, una cursa social de carretera que es va deixar de celebrar l'any 1998. Aquest diumenge tindrà lloc la tretzena edició que organitza l'Esport Ciclista Malgrat i que sortirà a les deu del matí de l'Avinguda Mediterrània. El nom de la cursa està motivat pel premi al primer classificat: un xai.

El president de l'Esport Ciclista Malgrat, Nando Cantero, ha explicat que "des de la regidoria d'Esports es van proposar recuperar la cursa. Ho vam valorar a la Junta Directiva i vam decidir tornar-la a fer". Cantero espera que aquest diumenge la participació sigui d'entre 150 i 200 corredors, que s'hauran d'inscriure abans de començar la cursa. Hi haurà totes les categories masculines a partir de cadets i en fèmines cadets i junior.

La celebració de la XIII Cursa del Xai comportarà restriccions de trànsit entre les 8 del matí i les dues de la tarda i prohibició d'estacionar a partir de les sis del matí pels carrers on passaran els corredors.

Informació relacionada
Detall del circuit i carrers on no es podrà estacionar

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits