malgratcomunicacio.cat

En directe


ERC demana posar límits horaris a l'estacionament als pàrquings de l'estació i del Passeig Marítim

Segons explica la formació al seu web la proposta ha estat traslladada al govern municipal, que ha encarregat a la Policia Local que estudiï la situació.Publicat:
14-01-2016 / 17:03:13
Actualitzat:
00-00-0000 / 00:00:00

El Grup Municipal d'ERC a l'Ajuntament de Malgrat ha demanat a l'equip de govern (PSC + JxM) que es limiti el temps permès d'estacionament als aparcaments de l'estació i el Passeig Marítim, tal com ja es fa en altres zones del municipi. Segons expliquen des d'ERC al seu web es tracta "de suggeriments que hem rebut per part de molts veïns del municipi".

Segons expliquen des d'ERC, en el cas del pàrquing situat al costat de l'estació, la falta de control horari fa que l'espai "pateixi greus mancances de rotativitat, el que perjudica als establiments comercials i restauració de l'entorn i als usuaris de rodalies que han de ser recollits a la seva arribada a l'estació". En el cas del Passeig Marítim ERC denuncia que "un vehicle pot estar jornades ocupant un espai".

Els republicans també expliquen que la implantació del control horari en aquests dos espais no suposa cap inconvenient per la mobilitat al municipi ja que "existeix una gran zona d'aparcament gratuit i sense límit horari ubicada a l'antic camp de futbol, a tocar del passeig i no massa allunyada de l'estació".

Segons ERC, el govern local ha encarregat l'estudi de la situació a la Policia Local.

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits