malgratcomunicacio.cat

En directe

Passera de Can Palomeres

Aquest dissabte s'inaugura la passera que connecta el barri de Can Palomeres

El pas sota la carretera N-II ha estat remodelat i adaptat i s'hi han instal·lat els primers fanals amb tecnologia led del municipi. Aquest dissabte al matí s'inaugura amb una festa que inclou una xocolatada i inflables.Publicat:
14-01-2016 / 16:10:13
Actualitzat:
00-00-0000 / 00:00:00

L'Ajuntament inaugura aquest dissabte la passera que connecta els dos extrems del barri de Can Palomeres per sota la carretera N-II. Les obres han permès remodelar i adaptar el pas per tal que compleixi la normativa vigent en matèria d'accessibilitat i no discriminació d'ús dels espais públics. Els desnivells existents s'han salvat amb rampes. El projecte de millora també ha inclòs la remodelació d'alguns serveis existents com l'enllumenat públic, la xarxa de drenatge i la de reg, així com també tasques d'enjardinament al voltant del pas. 

La festa d'inauguració començarà aquest dissabte a les 10.30h a la part nord del barri Palomeres amb un recorregut per la nova passera fins a l'altre costat del veïnat. A la plaça de les Mines de Can Palomeres hi haurà els parlaments de les autoritats, així com xocolatada i inflables per a la mainada. 

Primers fanals amb leds a Malgrat

Pel que fa a la il·luminació, en aquesta obra de remodelació s'han instal·lat els primers fanals que funcionen amb tecnologia led al municipi. S'han col·locat quatre nous fanals a la passera. Els nous fanals consumeixen 36 watts d'energia cadascun i els antics més de 70, el que suposa un estalvi energètic de més del 50%.

Les obres han tingut un cost de poc més de 222.000 euros, un 21% menys del licitat inicialment. L'obra es va posar en marxa el passat mes d'agost i es va enllestir a final del mes d'octubre.

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits