malgratcomunicacio.cat

En directe

Ses Majestats els Reis Mags d'Orient

Malgrat es prepara per rebre Ses Majestats els Reis Mags d'Orient

Enguany, Melcior, Gaspar i Baltassar faran el recorregut pel poble amb vehicles clàssics cedits per l'Associació Motor Antic Malgrat. L'arribada de Ses Majestats està prevista al Parc Francesc Macià cap a les cinc de la tarda. Durant els darrers dies els patges reials han estat recollint cartes a Can Campassol i al Centre Cívic. També s'ha habilitat el magatzem reial de joguines a l'espai situat al primer pis de l'ascensor inclinat.Publicat:
04-01-2016 / 13:13:35
Actualitzat:
04-01-2016 / 14:51:17

Malgrat de Mar ultima els preparatius per rebre aquest dimarts a la tarda Ses Majestats els Reis Mags d'Orient, Melcior, Gaspar i Baltassar, que arribaran cap a les cinc de la tarda al Parc Francesc Macià. Enguany, però, no ho faran en camell com els darrers anys sinó en un mitjà de transport sorpresa. El que sí s'ha conegut és que Ses Majestats els Reis Mags d'Orient faran el seu recorregut pel poble amb vehicles clàssics cedits per l'Associació Motor Antic Malgrat, segons ha explicat el regidor de Cultura, Albert Cuní. A la cavalcada participaran un total de 16 vehicles, entre els cotxes dels reis i les carrosses.

Cuní ha explicat que "aquest any Ses Majestats comptaran amb la col·laboració del Trico-Trico per repartir els regals i dels Ratpenats infernals, que participaran amb una carrossa des de la que repartiran carbó dolç per als nens i nenes que no s'han portat del tot bé".

La cavalcada començarà a les 17:30h a l'Avinguda Costa Brava i seguirà pel carrer Mossèn Fèlix Paradeda, Avda. Tarragona, carrer Passada, carrer Girona, Avda. Mediterrània, Avda. del Carme, carrer del Carme i carrer de Mar fins a Can Campassol, on és previst que arribin cap a les set del vespre. Allà, els Reis Mags seran rebuts per l'Alcalde Joan Mercader, que els lliurarà les claus del poble per tal que puguin entrar a les llars i repartir els regals per als nens i nenes de Malgrat. Melcior, Gaspar i Baltassar també rebran als nens i nenes que facin cua. En cas de pluja la rebuda de Ses Majestats els Reis Mags d'Orient es farà a Can Campassol a les 18:30h.

Durant els darrers dies els patges reials han estat recollint cartes a Can Campassol i al Centre Cívic. També s'ha habilitat el magatzem reial de joguines a l'espai situat al primer pis de l'ascensor inclinat.

Talls de carrer

La Policia Local de Malgrat de Mar informa que amb motiu de la cavalcada de Ses Majestats els Reis Mags d'Orient, la circulació de vehicles pel municipi es veurà afectada a partir de les quatre de la tarda. Hi haurà talls de trànsit a l'Avinguda Costa Brava entre les 16 i les 19 hores i a la resta del recorregut entre les 17 i les 21h. També estarà prohibit estacionar entre les 14 i 22h als carrers per on passarà la cavalcada.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits