malgratcomunicacio.cat

En directe


Les campanyes solidàries de Malgrat recullen més de 330 quilos d'aliments

Aquests dies també s'han recollit productes d'higiene personal i neteja  joguines a les escoles. El Banc dels Aliments de l'Ajuntament de Malgrat de Mar repartirà els productes entre les famílies amb risc d'exclusió social del municipi.Publicat:
22-12-2015 / 18:27:53
Actualitzat:
22-12-2015 / 19:01:01

Les campanyes de recollida d'aliments que s'han dut a terme en els darrers dies a Malgrat de Mar han recollit més de 330 quilos d'aliments. Segons la Regidoria d'Acció Social i Ciutadania, s'han recaptat fonamentalment aliments típics de nadal com neules, torrons o polvorons però també altres productes com conserves, pasta, arròs o llegums entre altres. A Malgrat s'han organitzat dues campanyes de recollida d'aliments: una a la residència Nazaret, on s'han recollit 240 quilos de menjar, i altra a la seu de la SCR La Barretina durant la festa de la solidaritat del 12 de desembre, on s'han recollit 90 quilos.

Per altra banda, els centres educatius de Malgrat també han organitzat una recollida de productes d'higiene personal i de neteja. Entre les aportacions destaca el gel de dutxa (191 unitats) i el xampú (97); els raspalls de dents i pasta de dents (33 i 37 unitats respectivament) i el detergents de vaixelles (17 unitats). Aquests productes també s'han recollit durant l'activitat "Tió Solidari", organitzada per l'Ajuntament i l'Associació de Comerciants de Malgrat que s'ha celebrat el passat cap de setmana a la plaça de l'església.

El Banc dels Aliments de l'Ajuntament de Malgrat és l'encarregat de gestionar i distribuir aquests productes entre les famílies amb risc d'exclusió social del municipi, una tasca que realitza en col·laboració amb Càritas Malgrat. La regidora d'Acció Social i Ciutadania, Raquel Martín, ha fet una valoració molt positiva de les campanyes solidàries i volgut agrair "la solidaritat dels malgratencs i malgratenques ja que amb les seves aportacions hem pogut obsequiar les famílies més necessitades amb uns lots de nadal".

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits