malgratcomunicacio.cat

En directe

L'aflučncia de votants a primera hora ha estat discreta

Els col·legis electorals de Malgrat han obert sense incidčncies i amb discreta aflučncia de votants

Totes les meses s'han constituďt amb normalitat i no hi ha hagut cap incidčncia segons ha informat l'Ajuntament. Els malgratencs i malgratenques poden votar fins les vuit del vespre a nou col·legis electorals ubicats en set espais.Publicat:
20-12-2015 / 10:09:42
Actualitzat:
20-12-2015 / 10:36:39

Els col·legis electorals de Malgrat de Mar han obert les seves portes a les nou del matí amb normalitat i sense cap incidència segons informa l'Ajuntament. A primera hora han quedat constituïdes les 28 meses electorals repartides als nou col·legis electorals que estan ubicats a set espais del municipi: Biblioteca La Cooperativa, Col·legi Chanel, Pavelló Germans Margall (2), Col·legi Marià Cubí, IES Ramon Turró i Darder, Col·legi Montserrat (2) i Escoles Fonlladosa.

L'afluència de votants a primera hora ha estat més aviat discreta. L'alcalde de Malgrat de Mar, Joan Mercader, ha fet una crida a la participació i ha destacat la importància d'aquestes eleccions, que ha qualificat de "trascendentals, per saber el futur que ens depara tant a Catalunya com a Espanya". Mercader ha explicat que "depenent del qui governi a Madrid el govern municipal pot optar a més o menys subvencions i, a més, hi han lleis de rang superior a les que l'Ajuntament està supeditat". "Les polítiques que es facin des del govern central afecten d'una manera o altra el govern municipal i els malgratencs i malgratenques".

Per la seva banda, la presidenta d'una de les meses del Col·legi electoral ubicat al Col·legi Chanel, Neus Lloveras, ha explicat que "la jornada ha començat amb normalitat i la majoria de persones estan votant tant per al Congrés com per al Senat". "Som tres dones a la mesa i estem molt ben organitzades, així que anirà molt bé", ha afegit.

Un total de 13.392 malgratencs i malgratenques tenen dret a vot en les eleccions generals que se celebren aquest diumenge 20 de desembre. En aquestes eleccions s'escullen 350 diputats i 208 senadors. Es pot exercir el dret a vot de 9 del matí a 8 del vespre i per votar és necessari identificar-se amb el DNI, Passaport o Carner de conduir.

Ona Malgrat oferirà butlletins informatius cada hora amb informació del desenvolupament de la jornada electoral i les dades de participació. També hi haurà un butlletí resum al final de la jornada, amb les dades de l’escrutini a Malgrat de Mar. També podreu seguir la jornada electoral a Malgrat a través de malgratcomunicacio.cat i les xarxes socials d’Ona Malgrat (Facebook i Twitter).

Galeria d'imatges

L'aflučncia de votants a primera hora ha estat discreta L'aflučncia de votants a primera hora ha estat discreta

Galeria d'ŕudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Rŕdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crčdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crčdits