malgratcomunicacio.cat

En directe

Informadors al carrer. Foto: Premsa Ajuntament

Medi Ambient torna a engegar el servei d'informadors al carrer

Quatre informadors i informadores ambientals i de civisme, contractats a través del programa de Programa Treball i Formació per a No Perceptors 2015 ja són al carrer.Publicat:
11-12-2015 / 15:10:29
Actualitzat:
00-00-0000 / 00:00:00

La Regidoria de Medi Ambient ha engegat de nou el servei d'informació al carrer, una iniciativa que es va posar en marxa ara fa 5 anys. Quatre informadors i informadores ambientals i de civisme, contractats a través del programa de Programa Treball i Formació per a No Perceptors 2015, que atorga el Servei d'Ocupació de Catalunya, són al carrer per ajudar al ciutadà.

Informar sobre la nova ordenança de residus, recordar les obligacions de la tinença d'animals i conscienciar sobre la bona convivència al carrer són algunes de les tasques que els informadors i informadores faran durant els propers sis mesos. Es tracta d'una iniciativa que vol apropar la gestió de l'Ajuntament al ciutadà, i alhora oferir-li informació i solventar dubtes, així com copsar la seva opinió en relació als serveis municipals. Entre les tasques que els informadors porten a terme també hi ha la de millorar la recollida selectiva al mercat setmanal dels dijous, millorar la recollida d'envasos al polígon industrial de Can Patalina, entre altres. 

Els informadors han estat les darreres setmanes reben formació. El passat 29 de juliol l'Ajuntament de Malgrat de Mar va presentar la sol·licitud de subvenció del Programa Treball i Formació de la Generalitat adreçat a persones en situació d'atur que hagin exhaurit la prestació i/o el subsidi per desocupació. En aquesta petició es va demanar una subvenció de 78.059,70 euros, per a poder contractar 9 persones a jornada completa. A més, dels 4 informadors, han començat a treballar també a l'Ajuntament dins aquest programa tres auxiliars administratius i dos agents cívics. 

El passat 15 d'octubre es va atorgar a l'Ajuntament de Malgrat de Mar 71.039,70 euros per contractar 9 persones en situació d'atur, prioritàriament majors de 45 anys i sense dret a prestació, i 7.020 euros per a que aquestes persones realitzin un mòdul formatiu d'un Certificat de Professionalitat dins de la seva jornada laboral. 

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits