malgratcomunicacio.cat

En directe

Productes d'higiene

Campanyes de recollida de productes d'higiene i d'aliments de Nadal

La Regidoria d'Educació i els centres educatius del poble tornen a engegar la recollida de productes d'higiene dins la iniciativa "Escoles Solidàries". Per altra part, la Regidoria d'Esports organitza una recollida d'aliments de Nadal fins el 20 de desembre.Publicat:
11-12-2015 / 14:15:38
Actualitzat:
11-12-2015 / 15:04:51

La Regidoria d'Educació i els centres educatius del poble tornen a engegar la recollida de productes d'higiene dins la iniciativa "Escoles Solidàries". Per altra part, la Regidoria d'Esports organitza una recollida d'aliments de Nadal fins el 20 de desembre.

La recollida de productes d'higiene personal i de neteja de la llar es posarà en marxa el proper dilluns 14 de desembre. Fins el 18 de novembre, els alumnes de l'Escola Municipal d'Adults, Llar d'Infants Municipal Els Fesolets, Escola Mare de Déu de Montserrat, Escola Marià Cubí i Soler, Institut Ramon Turró i Darder, Escoles Fonlladosa, Escola Vedruna i Col·legi Sant Pere Chanel podran a l'escola aquests productes, que són a benefici del Banc d'Aliments de l'Ajuntament de Malgrat de Mar. 

Per altra part, La Regidoria d'Esports ha engegat la recollida d'aliments de Nadal a benefici també del Banc d'Aliments de l'Ajuntament. Es recullen torrons, neules, polvorons, entre altres, al Pavelló Municipal d'Esports, Pavelló Germans Margall, Camp Municipal d'Esports i Ca l'Arnau. 

Campanya recollida de joguines 

La campanya de recollida de joguines de les Escoles Solidàries, que es va iniciar l'1 de desembre, es tanca demà divendres 11 de desembre. Les joguines es poden dipositar als punts de recollida de les escoles que participen en la campanya de recollida: Escola Municipal d'Adults, Llar d'Infants Municipal Els Fesolets, Escola Mare de Déu de Montserrat, Escola Marià Cubí i Soler, Institut Ramon Turró i Darder, Escoles Fonlladosa, Col·legi Vedruna i Col·legi Sant Pere Chanel. Les joguines han de ser noves, no bèl·liques i no sexistes. 

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits