malgratcomunicacio.cat

En directe

Trobada comarcal de gegants

La Trobada Comarcal del món geganter, acte destacat de Sant Nicolau

Els actes adreçats a la mainada han estat els que han tingut més bona acceptació de públic. Els que han tingut una acollida més fluixa han estat els concerts de Mishima i de La Banda del Drac.Publicat:
10-12-2015 / 14:02:18
Actualitzat:
00-00-0000 / 00:00:00

La festa major de Sant Nicolau es va acomiadar dimarts després de cinc dies d'intensa activitat. La Trobada Comarcal de Colles Geganteres de diumenge al matí va ser un dels actes més multitudinaris, en el qual en Bernat Estornell va passar el relleu a Sant Genís de Santa Coloma de Gramanet com a hereu comarcal. Els actes adreçats a la mainada han estat els que han tingut més bona acceptació de públic i entre els que han tingut una acollida més fluixa els concerts, el de Mishima i el de La Banda del Drac. 

El regidor de Cultura de l'Ajuntament de Malgrat, Albert Cuní (PSC), ha explicat que tot i el mal temps i el fet que aquests dies era pont i molta gent era fora del poble, la valoració de la festa major és positiva. "La gent que ha estat al poble, ha participat", ha afegit. El regidor també ha volgut destacar l'alta participació de persones de municipis veïns a diferents actes del programa de festa major de Sant Nicolau. 

Àlbum de fotos de Sant Nicolau
[Veure àlbum]

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits