malgratcomunicacio.cat

En directe

Joan Rangel en la seva visita a Malgrat aquest dijous

Joan Rangel: "Si algú ha donat la cara durant la crisi, han estat els Ajuntaments"

El candidat maresmenc al Congrés per a les eleccions generals del 20 de desembre, Joan Rangel, ha visitat aquest dijous el mercat setmanal de Malgrat de Mar en un acte de campanya electoral.Publicat:
10-12-2015 / 12:35:20
Actualitzat:
10-12-2015 / 15:53:57

El diputat del PSC al Congrés i candidat socialista per a les eleccions del 20 desembre, el maresmenc Joan Rangel, ha visitat aquest dijous al matí el mercat setmanal de Malgrat de Mar en un acte de campanya electoral. Rangel ha estat acompanyat de l'alcalde de Malgrat de Mar Joan Mercader, de l'excaldessa Conxita Campoy, de les regidores Isabel Ortiz i Raquel Martín, del regidor Òliver Sánchez Camacho i de diversos membres de l'agrupació local del PSC.

Rangel ha explicat que si els socialistes guanyen les eleccions modificaran la Llei de Racionalització i Sostenibilitat de l’Administració Local (ARSAL). "Si algú ha donat la cara durant la crisi han estat els Ajuntaments, que han pal·liat en bona mesura la desfeta que ha fet la dreta des del govern", ha dit. El candidat del PSC també ha explicat que "hem de capgirar l'ARSAL i tornar a reconèixer els Ajuntaments com a govern i dotar-los del finançament i recursos que necessiten".

Per Joan Rangel "aquestes eleccions són molt importants perquè hem de decidir quin model de societat volem. El que està configurant la dreta amb les seves retallades econòmiques que cada vegada estan generant més desigualtat, menys oportunitats i una economia poc competitiva o si volem un canvi que garanteixi que no perdem del tot l'Estat del Benestar i que hi hagin menys desigualtats".

Sobre la qüestió sobiranista Rangel ha dit que "ens han pintat la independència com la solució a tots els mals quan tots sabem que això no és gratuït, ni és pacífic, genera traumes, confrontació, divisió i crisi econòmica. I qui es pensi el contrari viu en un altre món".

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits