malgratcomunicacio.cat

En directe

Carta del David

El camp d'esports acull aquest dissabte un torneig benèfic de futbol 7

Durant el matí hi haurà més activitats com una classe de Zumba i un concert de D'Lujo. La recaptació anirà destinada a la unitat de cardiologia de l'Hospital Sant Joan de Déu.Publicat:
03-12-2015 / 13:25:09
Actualitzat:
03-12-2015 / 17:39:21

El camp municipal d'esports serà l'escenari aquest dissabte d'un conjunt d'activitats esportives amb la finalitat de recaptar fons per a la unitat de cardiologia de l'hospital Sant Joan de Déu. Hi haurà un torneig de futbol 7 benjamí, que disputaran el CE Malgrat, l'Interesportiu Malgrat i el Racing Pineda, una classe de zumba i l'actuació del grup D'Lujo. També hi hauran inflables d’Oktitans i l’animació dels personatges de dibuixos animats Mickey i Minnie.

La iniciativa està promoguda per la Maria José, una veïna de Malgrat que té un fill de 12 anys -en David- que actualment porta un marcapassos. El cor del David és més lent del normal però ell i la seva família no van tenir un diagnòstic de la seva malaltia fins al cap de sis anys de les primeres complicacions. És per això que reclamen que els diagnòstics siguin més ràpids. Les activitats d'aquest dissabte tenen com a objectiu recaptar diners per tal que els hospitals com el Sant Joan de Déu -on van tractar la malaltia del David- tinguin més recursos per poder destinar a la investigació.

La mare d'en David ha explicat que amb aquest acte vol expressar "l'agraïment a l'Hospital Sant Joan de Déu, en especial a la cardiòloga que ens va atendre, per haver salvat la vida del David". Maria José també ha denunciat que hagut de "superar moltes barreres". "Moltes vegades no es tracta de falta de recursos, únicament fa falta escoltar més a les persones", ha afegit.

L'alcalde de Malgrat de Mar, Joan Mercader, ha explicat que "des de l'Ajuntament creiem que aquests actes solidaris són importants i hem de posar el nostre granet de sorra per intentar ajudar el màxim a aquesta família".

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits