malgratcomunicacio.cat

Sessió informativa per a empreses sobre les xarxes socials i la web 2.0, aquest dimecres

La Regidoria de Promoció Econňmica organitza una sessió informativa sobre les xarxes socials i la web 2.0 al món empresarial, aquest dimecres 20 de novembre. L'objectiu d'aquesta sessió és apropar empreses i persones emprenedores al món d'aquestes noves eines de comunicació. Per participar cal fer una inscripció.


Publicat:
18-11-2013 / 14:43:10
Actualitzat:
18-11-2013 / 14:49:50

La sessió informativa anirà a càrrec de l'expert Josep Baijet Vidal i s'impartirà de 15 h a 19 h al Centre Cultural. La jornada de treball és gratuïta i està adreçada a persones emprenedores i empresàries, així com a personal directiu i treballadors. L'objectiu d'aquesta formació és aproximar-se al que són les xarxes socials i la web 2.0 , per què serveixen i com utilitzar-les. 

Els continguts del curs seran els següents:  què són les xarxes socials?; principis que han fet créixer les xarxes socials; tipus segons la utilitat, una visió de Facebook, Twitter, Linkedin, Xing; Pautes per usar les xarxes socials, el que cal saber; què puc fer en una xarxa social des d’un punt de vista empresarial; les xarxes socials privades: un exemple, Ning; el marc legal; xarxes socials verticals, exemples, i el concepte de serveis a internet (Saas i Cloud Computing).

Els interessats a participar-hi han de confirmar assistència a la Regidoria de Promoció Econòmica (Àrea de Serveis Personals, carrer de Ramon Turró, 47 o bé per telèfon 93 765 56 80 o correu electrònic promocioeconomica@ajmalgrat.cat).

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Rŕdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crčdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crčdits