malgratcomunicacio.cat

En directe

Ple de l'Ajuntament de Malgrat de Mar

L'Ajuntament celebra aquest dijous el darrer ple ordinari de l'any

Els regidors i regidores debatran l'aprovació inicial de l'ordenança reguladora de la utilització d'ús públic amb terrasses, vetlladors i mobiliari. ERC presenta una moció per canviar l'actual escut de Malgrat de Mar i els grups d'ERC, CiU i CUP una altra conjunta sobre la suspensió de la normativa catalana sobre pobresa energètica.Publicat:
01-12-2015 / 14:16:30
Actualitzat:
01-12-2015 / 15:07:16

L'Ajuntament de Malgrat de Mar celebra aquest dijous el darrer ple ordinari d'aquest any. L'ordre del dia té 13 punts entre els que destaca l'aprovació inicial de l'ordenança reguladora de la utilització d'ús públic amb terrasses, vetlladors, mobiliari i altres elements.

Per altra part el grup municipal d'ERC presenta una moció per canviar l'actual escut de Malgrat de Mar i els grups d'ERC, CiU i CUP una altra conjunta sobre "els atacs del govern de l’Estat a la normativa catalana sobre pobresa energètica".

Altres punts de l'ordre del dia són la supressió del registre municipal d’unions civils; la modificació del conveni de delegació de competències al Consell Comarcal del Maresme, en  matèria de recollida, atenció i acollida d’animals domèstics abandonats; el conveni d’encàrrec de gestió entre el Consell Comarcal del Maresme i l’Ajuntament de Malgrat de Mar per a la compra agregada del servei d’assessoria i suport en mobilitat internacional per a joves i l'aprovació de la revisió del Pla Municipal de Prevenció d'Incendis pel període 2016-2020.

El Ple començarà a les set del vespre a la sala de plens de l'Ajuntameni i es podrà seguir en directe per Ona Malgrat (107.4 F.M.), per internet i a través del canal de Twitter de l'Ajuntament de Malgrat de Mar.

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits