malgratcomunicacio.cat

En directe


L’associació de comerciants vol donar un nou impuls al comerç local

L'entitat ha renovat recentment la seva junta directiva i s'ha fixat com a objectiu fer una activitat mensual per dinamitzar el comerç del poble. La nova presidenta demana "la implicació de tothom, incloent els comerciants".Publicat:
01-12-2015 / 13:52:39
Actualitzat:
01-12-2015 / 14:52:07

L’associació de Comerciants de Malgrat vol donar un nou impuls al comerç malgratenc amb la celebració de diversos esdeveniments mensuals. Recentment l’Associació ha renovat la seva junta directiva. Ara, al capdavant de l’entitat hi ha Nuri Pérez com a presidenta, Rosa Calatayud i Francesc Cano com a vicepresidents i vuit persones més que completen la junta directiva amb diverses responsabilitats.

La nova presidenta ha explicat que l'objectiu és "treballar per tal de dinamitzar el comerç i fer que la gent vingui a comprar i s'obrin més comerços". Nuri Pérez ha afegit que "hi ha moltes idees, per exemple en la relació a les fires, que s'han de fer atractives, més visuals i relacionades amb algun esdeveniment". Per altra part, Pérez ha anunciat que preparen una acció per sortejar vals de compra el 19 de desembre. També hi ha prevista una acció sorpresa pel dia 23 i un parc infantil de nadal que funcionarà del 27 de desembre al 4 de gener a la plaça del Liceu. A més, el shopping night es tornarà a fer la propera primavera.

La nova presidenta de l’Associació ha demanat la col·laboració de tothom, incloent la dels mateixos associats. "Els botiguers ens ho hem de currar i també hem de tenir ajudes. Entre tots podem fer una molt bona feina", ha conclòs.

Actualment l’Associació de comerciants de Malgrat compta amb 103 associats de diversos punts del poble.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits