malgratcomunicacio.cat

En directe

Sortida de la 5a cursa del miner de ferro. Foto: Montse Verdaguer

El GEM valora molt positivament la 5a edició del Miner de ferro

Enguany hi ha hagut menys participació que en anys anteriors pel canvi de data. Els participants han pogut fer dos recorreguts, un de vuit i un altre de quinze quilòmetres.Publicat:
30-11-2015 / 14:59:25
Actualitzat:
01-12-2015 / 14:50:09

El Grup Excursionista Malgratenc (GEM) ha fet una valoració molt positiva de la 5ena edició de la cursa del Miner de ferro que ha tingut lloc aquest diumenge. La cursa, que s'havia d'haver fet a mitjans d'agost, es va haver de suspendre pel mal temps juntament amb altres activitats de la festa major de Sant Roc.

Precisament per aquest canvi de dates finalment hi hagut menys participació de l’esperada. Inicialment es van vendre 550 dorsals, els màxims disponibles, i a la cursa han acabat participant 450 persones, entre corredors i caminadors. Segons el director de la cursa, Jordi Masats, “el fet que hagi participat menys gent ha fet possible que la cursa fos més còmoda però el costat negatiu és precisament aquest, que hem tingut menys gent”. “També hem patit una mica la falta de voluntaris”, ha afegit Masats.

Els participants han pogut fer dos recorreguts: un de vuit quilòmetres i un altre de tretze. El circuit de la cursa passa per alguns carrers del nucli urbà de Malgrat per després endinsar-se a la muntanya.

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits