malgratcomunicacio.cat

En directe

Un moment de la presentació del projecte.

L'Arxiu municipal publica 20.000 històriques de Malgrat a internet

El responsable de l'Arxiu Municipal, Josep Maria Crosas, i el regidor de Cultura, Albert Cuní, han presentat el projecte en un acte públic.Publicat:
30-11-2015 / 14:35:18
Actualitzat:
30-11-2015 / 14:56:19

L'Arxiu Municipal ha publicat a internet una primera col·lecció de fotografies històriques del poble. Aquestes imatges provenen de diferents fons documentals de persones i entitats de Malgrat de Mar que fins ara només es podien consultar de forma presencial a l'Arxiu.

El regidor de Cultura, Albert Cuní, ha explicat que el projecte que té com a objectiu és "donar a conèixer el valor del poble i les persones". Cuní creu que la col·laboració de la ciutadania és vital per al desenvolupament del projecte ja que "sense les persones moltes accions no es podrien dur a terme". En aquest sentit es vol impulsar una Associació d’Amics de l’Arxiu, una proposta que van debatre els assistents de la presentació.

Per altra banda, Albert Cuní ha afegit que "la feina de documentació és molt fosca però quan veu la llum es multiplica per l'acció del seu contrari, és a dir, és molt lluminosa". El regidor ha apuntat que "el gran valor d'aquest projecte és la documentació de les fotografies, ja que una imatge sense documentar no té cor i el seu sentit és molt limitat".

Des d'aquest divendres es pot consultar la totalitat del fons fotogràfic d'Antoni Poch, i més endavant s'aniran incorporant altres fons fotogràfics.

Accés al servei
http://ammm.ajmalgrat.cat/pandora/

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits