malgratcomunicacio.cat

En directe

Xerrada sobre com fer servir les xarxes socials per promoure un negoci. Foto: premsa

Una trentena d'empresaris i emprenedors participen a la xerrada sobre xarxes socials

Aquesta xerrada s'inclou en el programa intermunicipal "Fent empresa", que porten a terme els ajuntaments de Malgrat de Mar, Palafolls i Tordera.Publicat:
26-11-2015 / 16:41:11
Actualitzat:
00-00-0000 / 00:00:00

Una trentena d'empresaris i emprenedors de Malgrat de Mar i Palafolls han participat aquest dijous a la tarda en una xerrada sobre com fer servir les xarxes socials per promoure un negoci. La xerrada, que s'ha fet a l'Arxiu Municipal i està organitzada per la Regidoria de Promoció Econòmica, s'inclou en el programa intermunicipal "Fent empresa", que porten a terme els ajuntaments de Malgrat de Mar, Palafolls i Tordera per tal d'oferir els serveis de suport per a la creació i consolidació empresarial.

Els participants han iniciat la sessió de treball explicant si són presents a Internet i a les xarxes socials, i si hi són, amb quin objectiu. La xerrada ha analitzat pros i contres de les xarxes socials i també que cal fer un pla estratègic previ per establir els objectius. La sessió també ha ofert als assistents eines per al negoci a les xarxes socials amb les més populars com Facebook, Twitter, Linkedin, Youtube, Pinterest, Instagram, Foursquare, entre d'altres. 

La propera xerrada que oferirà la Regidoria de Promoció Econòmica serà "Planificar i gestionar una web de forma efectiva" el 3 de desembre de 14 h a 18 h.  Les places són limitades i per participar-hi cal confirmar assistència al 93 761 43 86 o bé promocioeconomica@ajmalgrat.cat.

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits