malgratcomunicacio.cat

En directe


Aquest diumenge té lloc la cursa del miner de ferro

S'havia d'haver fet a l'estiu però es va haver de suspendre pel mal temps juntament amb altres activitats de la festa major de Sant Roc.Publicat:
26-11-2015 / 08:30:08
Actualitzat:
00-00-0000 / 00:00:00

El Grup Excursionista Malgratenc (GEM) organitza aquest diumenge la cinquena edició de la cursa del Miner de Ferro. La cursa, que s'havia d'haver fet a mitjans d'agost, es va haver de suspendre pel mal temps juntament amb altres activitats de la festa major de Sant Roc.

L'entitat ha ofert la possibilitat de fer un canvi de dorsal o retornar els diners de la inscripció en cas que no es pugui participar en la nova data, un tràmit que s'ha fet durant aquest mes de novembre. En total, hi participen 550 persones que tindran la possibilitat de fer dos recorreguts: un de vuit quilòmetres i un altre de quinze. El circuit de la cursa passa per alguns carrers del nucli urbà de Malgrat per després endinsar-se a la muntanya.

La celebració de la prova comportarà restriccions de trànsit a l'Avinguda Costa Brava entre les deu del matí i dos quarts d'una del migdia segons informa la Policia Local. La prova començarà a dos quarts de deu del matí a la plaça Xesco Boix.

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits