malgratcomunicacio.cat

En directe

Una de les fotografies que serà accessible a través d'internet

L'Arxiu Municipal publicarà a internet 20.000 fotografies històriques de Malgrat

Fins ara, aquestes imatges només es podien consultar de forma presencial a l'Arxiu. Aquest divendres es farà una presentació del servei a l'Arxiu Municipal.Publicat:
20-11-2015 / 16:13:32
Actualitzat:
00-00-0000 / 00:00:00

L'Arxiu Municipal publicarà a partir d'aquest divendres a internet fotografies de la història del poble. Aquestes imatges, que es podran consultar a l'espai web de l'Arxiu al web municipal www.ajmalgrat.cat, provenen de diferents fons documentals de persones i entitats del poble que fins ara només es podien consultar de forma presencial a l'Arxiu. A partir d'aquest divendres es podrà consultar la totalitat del fons fotogràfic d'Antoni Poch, i més endavant s'aniran incorporant altres fons fotogràfics, fins arribar a 20.000 instantànies.

El cap del Servei d'Arxiu Municipal, Josep Maria Crosas, ha explicat que "hi ha molta feina feta, però encara n'hi ha molta més per fer, per exemple, a l'hora d'identificar imatges, però no només en aquest tema". En aquest sentit, l'Arxiu Municipal també vol promoure la creació d'una Associació d'Amics de l'Arxiu.

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits