malgratcomunicacio.cat

En directe

Diada de Santa Cecília de l'any passat. Foto: premsa

Les escoles de Malgrat celebren Santa Cecília per segon any consecutiu

610 nens i nenes de totes les escoles de Primària del poble i professors i alumnes de l'Aula de Música Contrapunt participaran en aquesta iniciativa que organiza la Regidoria d'Educació.Publicat:
19-11-2015 / 17:14:38
Actualitzat:
00-00-0000 / 00:00:00

Les escoles de Malgrat celebren aquest divendres al matí la diada de Santa Cecília, patrona dels músics. Un total de 610 nens i nenes de totes les escoles de Primària del poble i professors i alumnes de l'Aula de Música Contrapunt participaran en aquesta iniciativa que organitza per segon any consecutiu la Regidoria d'Educació.

Durant tot el matí alumnes i professors de l'Aula de Música Contrapunt faran audicions de grups d'instruments diferents a diversos espais del poble: a les Peixateries Velles saxo i trompeta, als Jardins de la Torre de la Vídua de Can Sala violí, violoncel, bateria i teclat i a Can Campassol, flauta travessera, contrabaix i piano. 

L'activitat finalitzarà a Can Campassol on tots els alumnes escoltaran un concert de l'orquestra formada per tots els instruments que hauran pogut escoltar als diferents espais, i després tots interpretaran la cançó Spring, de Thord Gummesson, que han estat assajant a classe. 

Aquesta iniciativa, que compta amb la col·laboració de l'Aula de Música Contrapunt i dels mestres de música de les escoles de Malgrat, té com a objectiu donar a conèixer el so i la tècnica dels instruments a través d'altres nens i nenes d'edats similars, així com donar a conèixer el cant coral als alumnes. També vol fomentar els valors de l'esforç i el treball en equip entre l'alumnat, així com impulsar les activitats conjuntes entre les escoles del poble. 

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits