malgratcomunicacio.cat

Els restaurants Polígon i Ca la Cèlia participen a les Jornades Gastronòmiques del Fesol del Ganxet

Els restaurants malgratencs Polígon i Ca la Cèlia participen enguany a les Jornades Gastronòmiques del Fesol del Ganxet, que organitza del Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme, i que avui es posen en marxa. En aquesta edició de la mostra, oferiran plats especials de fesols del ganxet 48 restaurants de 19 municipis maresmencs, entre ells Malgrat de Mar. Les Jornades Gastronòmiques del Fesol del Ganxet s'allargaran fins el 31 de desembre.


Publicat:
15-11-2013 / 12:33:57
Actualitzat:
15-11-2013 / 13:15:21


A Malgrat, el Bar Restaurant Polígon ofereix dins la mostra gastronòmica fesols del ganxet del Pla de Grau amb cloïsses rosellones i espagueti de sèpia, així com fesols del ganxet del Pla de Grau amb ceps i volcà ibèric. El restaurant Ca la Cèlia cuina aquests dies milfulls de patata confitada amb bacallà, fesols del ganxet de Malgrat i oli d'allada, així com guisat d'espardenyes amb cloïsses, fesols del ganxet de Malgrat i espinacs; i saltat de calamars de potera, bolets de temporada i fesols del ganxet de Malgrat, entre altres.

Els municipis en els quals hi ha establiments que participen en aquestes jornades gastronòmiques són: Arenys de Mar, Arenys de Munt, Argentona, Cabrera de Mar,Cabrils, Caldes d'Estrac, Calella, Malgrat de Mar, Mataró, Montgat, Pineda de Mar, Sant Andreu de Llavaneres, Sant Cebrià de Vallalta; Sant Pol de Mar, Santa Susanna, Teià, Tordera, Vilassar de Dalt i Vilassar de Mar.

Podeu consultar l'oferta de cada establiment en el fulletó que han editat el Consorci de Turisme i el Consell Comarcal. La publicació també promociona 20 productors i recull 8 receptes de cuina que han facilitat els restaurants Hostal Casa Feliu (Santa Susanna), El Hogar Gallego (Calella), Bocca Restaurant (Mataró), Pastisseria i Càtering Sauleda (Sant Pol de Mar) , La Palma Jazz Café (Teià), Botavara (Vilassar de Mar), La Sala (Argentona) i Daunis (Mataró). Com ja és habitual, les receptes es complementen amb el suggeriment d'harmonia amb vins de la DO Alella que aporta el sommelier Dani García.

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits