malgratcomunicacio.cat

En directe


Pla d'ocupació per contractar nou persones

L'Ajuntament de Malgrat ha contractat durant sis mesos tres auxiliars administratius, tres informadors ambientals i de civisme i un responsable i dos agents cívics a través del programa de Plans d'Ocupació 2015.Publicat:
10-11-2015 / 17:35:05
Actualitzat:
00-00-0000 / 00:00:00

L'Ajuntament de Malgrat ha enllestit la contractació de nou persones a través del programa de Plans d'Ocupació 2015, que atorga el Servei d'Ocupació de Catalunya del Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya. Els nous llocs de treball els ocuparan durant un període de 6 mesos: tres auxiliars administratius, tres informadors ambientals i de civisme i un responsable, i dos agents cívics.

El passat 29 de juliol l'Ajuntament de Malgrat de Mar va presentar la sol·licitud de subvenció del Programa Treball i Formació de la Generalitat adreçat a persones en situació d'atur que hagin exhaurit la prestació i/o el subsidi per desocupació. En aquesta petició es va demanar una subvenció de 78.059,70 euros, per a poder contractar 9 persones a jornada completa.

El passat 15 d'octubre es va atorgar a l'Ajuntament de Malgrat de Mar 71.039,70 euros per contractar 9 persones en situació d'atur, prioritàriament majors de 45 anys i sense dret a prestació, i 7.020 euros per a que aquestes persones realitzin un mòdul formatiu d'un Certificat de Professionalitat dins de la seva jornada laboral.

En aquesta darrera setmana, s'han realitzat els diferents processos de selecció, en els quals han participat 45 persones del poble derivades des de l'Oficina de Treball de l'Alt Maresme. Les persones seleccionades començaran a treballar aquest divendres 13 de novembre en tres projectes diferenciats:

- Suport a l'Àrea de Serveis Personals on treballaran tres auxiliars administratius.

- Campanya d'informació ambiental i de civisme on treballaran tres informadors ambientals i de civisme i un responsable.

- Acompanyament a l'accessibilitat on treballaran dos agents cívics.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits