malgratcomunicacio.cat

En directe

Sala de plens

El ple d'aquest dijous debatrà les ordenances fiscals i el pressupost per al 2016

L'ordre del dia també inclou cinc mocions de diversos grups municipals. La sessió començarà a les set del vespre a la sala de plens de l'Ajuntament i es podrà seguir en directe per Ona Malgrat.Publicat:
10-11-2015 / 13:46:57
Actualitzat:
00-00-0000 / 00:00:00

L'Ajuntament de Malgrat de Mar celebra aquest dijous el Ple ordinari del mes de novembre que tindrà com a tema de debat principal l'aprovació de les ordenances fiscals i el pressupost per al 2016 que l'equip de govern ha presentat aquest dimarts.

L'ordre del dia també inclou altres temes com la resolució d'al·legacions i l'aprovació definitiva de l'ordenança reguladora de l’ubicació de clubs socials i associacions de cànnabis. Per altra banda els grups municipals d’ERC, CUP, CIU i JXM presenten una moció amb motiu del 75è aniversari de l’assassinat del president Lluís Companys. Per la seva part ERC presenta una moció per la millora en la neteja i prevenció de pintades i tags a façanes, parets i mobiliari urbà públic i privat i els grups de la CUP, JXM, ERC i CIU una altra per ajuda d’emergència als camps de refugiats sahrauís per la catàstrofe humanitària que viuen després de les pluges torrencials d’aquest mes d’octubre.

La CUP també presenta una moció de suport per exigir una nova llei reguladora del dret a l’habitatge que garanteixi les mesures de mínims per fer front a l’emergència habitacional i els grups del PSC, JXM, ERC i CIU una altra de suport a la creació de la prestació “Garantia + 55”, impulsada per la UGT de Catalunya.

El Ple començarà a les set del vespre a la sala de plens de l'Ajuntament i es podrà escoltar en directe per Ona Malgrat (107.4 FM) i per internet. L'àudio de la sessió plenària també estarà disponible al dia següent per escoltar o descarregar a través del servei de ràdio a la carta d'Ona Malgrat a la plataforma iVoox.

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits