malgratcomunicacio.cat

En directe

Pintades en un espai públic

La policia denuncia nou menors per fer pintades al carrer durant el mes d'octubre

En el que portem d'any els agents han registrat 29 denúncies per pintades. Els propietaris afectats per les pintades no solen denunciar.Publicat:
06-11-2015 / 15:01:12
Actualitzat:
00-00-0000 / 00:00:00

Nou joves menors d'edat van ser denunciats durant el passat mes d'octubre per fer pintades a façanes i mobiliari urbà a diversos punts del poble.

L'ordenança municipal de civisme multa entre 401 i 600 euros les pintades a façanes públiques o privades i mobiliari urbà, que són considerades una infracció molt greu. Durant aquest any, la Policia Local ha fet 29 denúncies per pintades.

L'inspector en cap de la Policia Local, Joaquim Martínez, ha explicat que el seu departament porta a terme diferents accions per combatre aquest incivisme, entre les quals s'intenta formentar la prevenció, l'educació i la pedagogia entre els joves. Els joves que fan pintades i són denunciats no poden fer treballs substitutoris, només poden fer formació com a mesura compensatòria pels acts vandàlics comesos. L'inspector també ha explicat que són pocs els propietaris afectats per les pintades que denuncien. En els 9 casos denunciats a l'octubre, només 3 propietaris van denunciar.

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits