malgratcomunicacio.cat

En directe

Reunió informativa de la PAH al Centre Cívic

En marxa el punt d'atenció de la PAH a Malgrat

El servei s'ofereix el primer i tercer dimarts de cada mes de cinc a set de la tarda a l'escola d'adults, al carrer Ramon Turró, 47.Publicat:
05-11-2015 / 15:31:20
Actualitzat:
05-11-2015 / 15:43:48

Aquesta setmana s'ha posat en marxa el servei d'atenció que la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca (PAH) ofereix a Malgrat. La posada en marxa d'aquest servei es va anunciar fa uns dies en una xerrada que les PAH de Blanes, Tordera i Maresme Nord van oferir al Centre Cívic. Les persones que necessitin algun tipus d'informació sobre execucions hipotecàries poden acudir el primer i tercer dimarts de cada mes de cinc a set de la tarda a l'escola d'adults (carrer Ramón Turró, 47) on rebran assessorament de manera gratuïta.

La portaveu de la PAH de Blanes, Emma Torres, ha explicat que els punts d'informació de la PAH tenen com a objectiu recolzar les persones que reben una demanda d'execució hipotecària "i que vegin que hi ha una solució". Torres ha afegit que els afectats poden recòrrer a l’agrupació de la PAH de qualsevol població i que la idea és donar el poder a les persones"."No som una gestoria", ha afegit.

Altres poblacions properes amb un servei d'informació de la PAH són Palafolls i Tordera.

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits