malgratcomunicacio.cat

En directe

Malgrat Turisme ha fet promoció del poble a la fira World Travel Market de Londres

Malgrat es promociona a la fira World Travel Market de Londres

Es tracta d'un certamen internacional adreçat a agents i professionals del sector turístic i aplega a més de 50.000 professionals amb més de 5.000 expositors de gairebé 200 països diferents.Publicat:
05-11-2015 / 15:03:17
Actualitzat:
00-00-0000 / 00:00:00

Malgrat Turisme ha participat a la World Travel Market de Londres per promocionar el municipi. Aquest certamen internacional està adreçat a agents i professionals del sector turístic i aplega a més de 50.000 professionals amb més de 5.000 expositors de gairebé 200 països diferents. La presència de Malgrat a la fira és important perquè un dels objectius per a l'any vinent és recuperar i ampliar el turisme britànic.

Malgrat Turisme hi participa des de l'estand institucional de Catalunya sota la marca turistica Barcelona. Durant les setmanes prèvies a la fira, Malgrat Turisme SL va programar diverses visites amb professionals del sector i durant l'estada a la fira es complementaran amb les atencions fetes a mostrador. 

La regidora de Turisme, Carme Ponsa, ha explicat que l'objectiu és "recuperar els mercats tradicionals com el britànic ja que d'aquesta manera contrarrestem el turisme rus, que ha caigut molt últimament, concretament a Malgrat la devallada ha estat del 70-80%". En aquest sentit, destaca el fet que l'any vinent l'empresa Jet2holiday operarà sis nous vols a l'aeroport de Girona-Costa Brava. Les ciutats d'origen són Manchester, Newcastle i Glasgow. Es calcula que uns 37.000 turistes visitaran l'Alt Maresme i la Costa Brava de maig a octubre del 2016.

Malgrat també es promociona a Lugano, Suïssa

Per altra part, Malgrat Turisme SL també ha estat present a la fira Viaggiatori a Lugano (Suïssa), que es va celebrar el passat cap de setmana. Malgrat de Mar hi ha estat present, atenent les visites i consultes en l'estand de la Diputació de Barcelona sobre l'oferta de la província de Barcelona. També ha donat a conèixer l'oferta d'allotjament, restauració i comercial del poble.

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits