malgratcomunicacio.cat

En directe

Cartell de la campanya

Malgrat amb el Sàhara fa una crida per ajudar els refugiats sahrauís

Les pluges torrencials dels darrers dies han provocat importants destrosses als camps de refugiats. Aquest dissabte l'entitat ha fet una trobada per donar a una conèixer una campanya de recaptació d'aliments i diners.Publicat:
02-11-2015 / 12:32:46
Actualitzat:
02-11-2015 / 13:04:06

L'associació Malgrat amb el Sàhara, l'entitat que coordina el programa "Vacances en pau" a l'Alt Maresme, ha fet una crida a la solidaritat amb el poble sahrauí que viu al camp de refugiats de Tindouf. En les darreres setmanes, les pluges torrencials han fet malbé molts habitatges i, tot i que no es té constància de cap persona morta, alerten que la situació és "d'emergència, ja que moltes famílies han de dormir a l'intempèrie", explica Josep Gelpí, membre de l'entitat.

Aquest dissabte Malgrat de Mar ha organitzat una trobada al Centre Cultural dirigida a les famílies que han participat alguna vegada en el programa "Vacances en Pau" -que consisteix en acollir un infant saharauí durant els mesos d'estiu- i a totes les persones interessades en col·laborar. A la trobada han explicat com col·laborar en una campanya que s'acaba d'engegar per intentar minimitzar els efectes del mal temps de les darreres setmanes.

Josep Gelpí ha explicat que la campanya consisteix en "recaptar diners i enviar-los a la Mitja Lluna Roja Sahrauí per tal que els aliments es puguin comprar directament allà, ja que la majoria de productes són més barats i el transport també és més econòmic".

La campanya també demana mantes, aliments bàsics i medicaments que es poden aportar fins el 20 de novembre.

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits