malgratcomunicacio.cat

En directe


Malgrat amb el Sàhara alerta d’una 'catàstrofe humanitària' als camps de refugiats sahrauís

L’entitat ha organitzat una trobada aquest dissabte dirigida a les famílies que han acollit algun infant saharauí i a les que estan interessades en col·laborar.Publicat:
27-10-2015 / 17:27:46
Actualitzat:
00-00-0000 / 00:00:00

Malgrat amb el Sàhara, l’entitat que coordina les estades de nens sahrauís a l’Alt Maresme durant els mesos d’estiu, ha alertat de la “catàstrofe humanitària” que es viu als campaments de refugiats sahrauís pels efectes de les darreres pluges torrencials.

En un comunicat expliquen que, tot i que de moment no es té constància de pèrdues humanes, els aigüats han fet malbé habitatges, aliments i equipaments, inclosa la reserva d’aliments.

Des de l’entitat demanen que l’Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament, les diputacions, els ajuntaments, el Fons Català de Cooperació, les institucions i el moviment solidari amb el poble sahrauí “ajudin a socórrer les víctimes i a reconstruir els campaments de refugiats”. A Malgrat, l’entitat ha organitzat per aquest dissabte una trobada al Centre Cultural (17h) dirigida a les famílies que han acollit algun infant saharauí i a totes les persones que estan interessades en col·laborar.

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits