malgratcomunicacio.cat

En directe

Aquest dilluns s'ha reprès les obres dels carrers Montseny i La Tordera

Reprenen les obres dels carrers de la Verneda

Les obres dels carrers del Montnegre i la Tordera han estat aturades 3 mesos després que al juliol quan es van posar en marxa es detectés que el clavegueram estava en molt mal estat.Publicat:
27-10-2015 / 15:30:41
Actualitzat:
00-00-0000 / 00:00:00

L'Ajuntament ha reprès aquest dilluns les obres dels carrers del Montnegre i La Tordera, al barri de la Verneda. Aquestes obres, que van començar al juliol, han estat aturades tres mesos després que es detectés que el clavegueram estava en molt mal estat.

El regidor de Serveis i Obra Pública, Óliver Sánchez-Camacho, ha explicat que "en alguns punts fins i tot, ni existia el clavegueram, la canonada estava desfeta". El regidor ha afegit que "des de l'equip de govern vam prendre la decisió d'aturar les obres, refer el projecte i optar per la renovació del clavegueram" i ha demanat disculpes als veïns i veïnes afectats. Sánchez-Camacho ha remarcat, però, que s'ha pres "la decisió correcte". "Som conscients del que això ha suposat, però aquesta decisió és la més coherent", ha afegit.

Les obres de renovació del clavegueram han estat adjudicades a l’empresa Construcciones y Servicios Faus, SA per un import de 177.920,59 euros, el que suposa una rebaixa del 10,7%. L’empresa s’ha  compromès a realitzar les obres en dos mesos i mig.

Un cop acabin aquestes obres començaran les obres d'urbanització. El projecte de millora d'aquests carrers, iniciat l'any passat amb la remodelació del carrer del Segre i inclòs a la Llei de Barris, té com a objectiu convertir aquests carrers en un espai públic. Entre les actuacions previstes hi ha la creació d'unes placetes amb la idea que serveixin de reunió a l'aire lliure per al veïnat. A més, es plantaran arbres i mobiliari urbà, seguint el model del carrer del Segre. Les obres de millora del carrer del Montseny començaran un cop finalitzin les del Montnegre i de La Tordera. La durada prevista de la remodelació dels tres carrers és d'uns sis mesos, aproximadament. Les obres les porta a terme l'empresa Construccions Faus per un import de 258.972,25 euros, un 21% menys del preu de licitació.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits