malgratcomunicacio.cat

En directe

Logotip d'Arrels d'Art

Posen en marxa "Arrels d'Art", una programació cultural estable per a públic infantil

L'objectiu de la iniciativa és apropar a la mainada al món de les arts. La filosofia és la mateixa que la programació de MalgrART, que es fa a la primavera, coindicint amb Sant Jordi.Publicat:
27-10-2015 / 14:51:16
Actualitzat:
00-00-0000 / 00:00:00

La Regidoria de Cultura posa en marxa una programació cultural estable adreçada al públic infantil. La iniciativa rep el nom de "Arrels d'Art" i té com a objectiu “apropar els infants al món de les arts” segons ha explicat el regidor de cultura, Albert Cuní. El regidor també ha apuntat que “es promouran experiències significatives, amb actuacions que permetin un accés a les arts tan ampli com sigui possible i en igualtat de condicions, parant atenció a la mainada amb necessitats especials”.

La primera acció, programada per al proper 14 de novembre,  serà Històries de Tumbuktú, un espectacle adreçat a nens de 3 a 6 anys que combina imaginació i valors del món dels contes amb la sensibilitat i proximitat de la música de Vivaldi. També s'ha organitzat per al 21 de novembre el taller creatiu The Beatles, adreçat a nens i nenes d’entre 8 i 16 anys per donar recursos musicals i oferir-los informació davant de tota peça musical cantada, així com participar activament.  

Continuant amb la filosofia de MalgrART -que des del 2011 cerca apropar la ciutadania a les arts- es posa en marxa aquesta iniciativa que vol garantir l’accés de la mainada a la cultura. Amb les accions d’Arrels d’art es posen a l’abast de nens i nenes recursos que a través de diverses tècniques els desperten l’interès i la curiositat envers l’art i la cultura. Alhora també es pretén que els més petits es familiaritzin amb els diferents llenguatges artístics.

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits