malgratcomunicacio.cat

En directe


17 alumnes participen en la 8a edició de l'Aula Oberta La Pilona

Provenen de l’Escola Sant Pere Chanel, Escoles Fonlladosa i l’Institut Ramon Turró i Darder i faran estades formatives a diferents empreses col·laboradores del municipi.Publicat:
19-10-2015 / 14:17:00
Actualitzat:
00-00-0000 / 00:00:00

L’aula Oberta La Pilona enceta la 8ena edició. Enguany hi participen 17 alumnes que provenen de l’Escola Sant Pere Chanel, Escoles Fonlladosa i l’Institut Ramon Turró i Darder.

L’Aula Oberta La Pilona és un projecte que ofereix als alumnes participants la possibilitat de fer estades formatives a diferents empreses col·laboradores del municipi, i té com a objectius la millora de l’èxit escolar i l’adquisició d’habilitats per al desenvolupament personal, social i laboral.

L’objecte principal d’aquest projecte és donar suport als alumnes des del tercer curs de l’educació secundària obligatòria que presenten dificultats d’aprenentatge i desmotivació i que precisen d’actuacions individualitzades i adaptacions substancials del currículum per a la seva integració escolar, social i laboral.

Aquest projecte es va iniciar el curs 2008/2009 a través de la signatura del conveni de col·laboració entre el Departament d’Educació i l’Ajuntament de Malgrat com a projecte de foment de l’èxit escolar per l’alumnat d’educació secundària del municipi.

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits