malgratcomunicacio.cat

En directe

Cartell de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura

Una passejada i una pedalada tanquen aquest cap de setmana els actes de la Setmana de la Mobilitat

Un conte taller de Joan Barril o una passejada saludable per a la gent gran són algunes de les que ja s’han fet durant els darrers dies.Publicat:
16-10-2015 / 16:53:33
Actualitzat:
16-10-2015 / 17:16:42

Aquest cap de setmana continuen les activitats de la Setmana de la Mobilitat Segura i Sostenible que organitza la Regidoria de Medi Ambient. Per aquest dissabte al matí (10h) hi ha programada una passejada cultural amb el nom "L'Església Parroquial de Malgrat de Mar: edifici i curiositats" que anirà a càrrec de l'investigador local Joan Piña. I diumenge tindrà lloc una Pedalada i xocolatada (10h) amb obsequis per als participants de les categories de ciclista més gran, més jove, més elegant, més ben disfressat i el grup més gran vestit del mateix color.

Per celebrar la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura aquesta setmana la Regidoria de Medi Ambient ha organitzat diverses activitats durant els darrers dies. Un conte taller de Joan Barril o una passejada saludable per a la gent gran són algunes de les que ja s’han fet.

La Setmana té com a objectiu contribuir a millorar la qualitat de l’aire que respirem a les ciutats i pobles, canviar la nostra manera de desplaçar-nos per tal d'augmentar els nostres nivells d’activitat física i ajudar a prevenir els accidents de trànsit.

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits