malgratcomunicacio.cat

En directe

Cartell del Shopping night de Malgrat de Mar

Malgrat celebra aquest dissabte el primer shopping night

L'esdeveniment inclourà botiga al carrer, desfilades de moda, espai gastronòmic i actuacions musicals fins les 24 h.Publicat:
16-10-2015 / 16:32:56
Actualitzat:
16-10-2015 / 16:58:24

Malgrat de Mar celebra aquest dissabte el primer shooping night amb botigues que exposaran els seus productes al carrer, desfilades de moda, un espai gastronòmic i actuacions musicals fins a mitjanit. La regidora de Turisme, Carme Ponsa, ha explicat que l'objectiu és "atreure quan més visitants millor i que coneguin l'oferta comercial que tenim".

L'esdeveniment, organitzat per l'empresa pública Malgrat Turisme SL, començarà a les sis de la tarda amb els flaixos de moda, que consten de dues accions: exposició de models que faran de maniquins vivents als aparadors de les botigues durant uns vint minuts, i tot seguit els mateixos models, desfilaran en diferents zones delimitades a peu de carrer al Ramon Turró. A les vuit del vespre es farà una desfilada de moda al carrer de Mar, des dels Jardins de la Vídua de Can Sala cap a mar.  En els flaixos de moda i la desfilada hi participaran 44 persones, la majoria de les quals es van presentar al càsting convocat per Malgrat Turisme fa quinze dies a Ca l'Arnau.

Un total d'onze botigues malgratenques participen als Flaixos de Moda i a la passarel·la de moda, entre les que hi ha establiments de roba, de joies, de flors, a més, de perruqueries, entre altres. 

Per altra part, a les nou del vespre obrirà l'Espai Gastronòmic del carrer del Carme que comptarà amb cinc establiments de restauració de Malgrat. A més, alguns locals també treuran parada al carrer. L'Espai Gastronòmic comptarà amb l'actuació del grup D'Lujo i durant l'actuació es farà el sorteig d'un creuer cedit per l'Associació de Comerciants de Malgrat. 

Les botigues restaran obertes fins a mitjanit, algunes faran parada al carrer i d'altres oferiran descomptes i promocions als seus clients.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits