malgratcomunicacio.cat

En directe

Malgrat vol atreure més turisme sènior l’any vinent

Malgrat vol atreure més turisme sènior la temporada vinent

Malgrat de Mar té la certificació com a destí de Turisme Sènior des de finals de maig d’enguany. L'empresa pública Malgrat Turisme SL ha estat aquest dijous a Madrid per promocionar el municipi en una trobada amb agències de viatges que operen en aquest sector de mercat.Publicat:
16-10-2015 / 15:07:18
Actualitzat:
00-00-0000 / 00:00:00

La regidora de Turisme, Carme Ponsa, ha explicat que la trobada ha estat positiva ja que els clients “busquen experiències amb la natura que Malgrat pot oferir, com el sector agrícola del Pla de Grau”. Ponsa ha afegit que aquest tipus de turisme, format per visitants europeus de més de 55 anys, ajudarà a desestacionalitzar la temporada turística, sobretot l’any vinent, quan la setmana santa serà al mes de març.

El segell que certifica Malgrat com a destinació de turisme sènior és Segittur, que forma part del programa Europe Senior Tourism, un projecte de viatges a nivell internacional impulsat pel govern espanyol dirigit als turistes europeus a partir de 55 anys que volen gaudir d’unes vacances actives compartint experiencies.

Altres poblacions properes amb certificació de turisme sènior són Calella, Lloret de Mar i Santa Susanna.

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits