malgratcomunicacio.cat

En directe

L'alcalde Joan Mercader en la primera trobada amb ciutadans

Primera trobada de l'alcalde amb els ciutadans

Al voltant d'una trentena de persones han assistit a un acte que s'ha fet aquest dijous a la tarda a l'Arxiu Municipal. L'alcalde ha anunciat que el seu govern treballa en un reglament que contempli fer pressupostos participatius per a l'any vinent.Publicat:
16-10-2015 / 14:04:18
Actualitzat:
16-10-2015 / 14:46:19

L'alcalde de Malgrat de Mar, Joan Mercader, ha fet a l'Arxiu Municipal la primera trobada amb la ciutadania amb l'objectiu que li fessin arribar de primera mà preguntes, problemes o propostes. L'acte va comptar amb l'assistència d'una trentena de persones que han traslladat a l'alcalde la seva preocupació per diversos temes, com les pintades al carrer, problemes amb arbres de l'avinguda de la Costa Brava, el trànsit de vehicles del municipi, la falta de papereres en alguns sectors del poble, els excrements de gos, la gatera municipal, el manteniment del parc Francesc Macià, el funcionament de la deixalleria, la difusió dels actes que se celebren i les activitats adreçades als joves. 

Una altra de les preguntes ha estat per les obres d'urbanització que es fan als carrers de la Tordera i del Montnegre, que estan paralitzades. Per altra banda Joan Mercader ha anunciat que el seu govern treballa per fer un reglament de participació ciutadana, que contempli fer pressupostos participatius per al 2017.

Aquestes sessions públiques, que porten el nom "Tu preguntes i en Joan respon" es faran cada tres mesos a diferents equipaments municipals del poble.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits