malgratcomunicacio.cat

En directe

Estudi d'Ona Malgrat

Ona Malgrat reprèn aquest dimecres l'espai Ona Política

El programa s'emet per FM els dimecres a les 16h i està dedicat als grups municipals que formen part del plenari de l'Ajuntament de Malgrat de Mar. Els primers en participar són PSC i JuntsxMalgrat. L'emissora municipal també recupera a partir del mes vinent 'L'entrevista amb l'alcalde'.Publicat:
13-10-2015 / 14:54:20
Actualitzat:
00-00-0000 / 00:00:00

L'emissora municipal Ona Malgrat reprèn aquest dimecres l'espai 'Ona Política', dedicat a l'actualitat política de Malgrat de Mar després de la pausa per les eleccions municipals del passat 24 de maig i les vacances d'estiu. El programa -en format d'entrevista- compta amb les intervencions dels regidors i regidores dels grups municipals que formen part del Ple de l'Ajuntament (PSC, JuntsxMalgrat, ERC, CUP, CiU i PP) que tindran un temps proporcional a la seva representació, tal com recull el Reglament Regulador de la Participació dels Regidors i Grups Municipals en els Òrgans d'Informació i Difusió Municipal.

Ona Política s'emetrà per FM (107.4) els dimecres a les 16h i també per internet. Una hora després es podrà escoltar o descarregar des del servei de ràdio a la carta d'Ona Malgrat a la plataforma iVoox. Els primers grups en participar aquest dimecres són PSC i JuntsxMalgrat.

Ona Malgrat també recupera a partir del mes de novembre l'espai "L'entrevista amb l'alcalde", una entrevista mensual que s'emetrà després de cada ple municipal.

 

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits