malgratcomunicacio.cat

En directe

Pavelló de l'Avinguda Tarragona. Foto: premsa Ajuntament

El pavelló de l'avinguda Tarragona torna a obrir les portes aquest dissabte

La final de la Supercopa Catalana d'Hoquei en cadira de rodes elèctrica es disputarà aquest dissabte a Malgrat de Mar. Aquest partit servirà per tornar a obrir les portes del pavelló municipal de l'avinguda Tarragona, que ha estat tancat 15 mesos per obres de reforma. També es farà la presentació de la nova temporada del Club Patí Malgrat.Publicat:
09-10-2015 / 15:40:00
Actualitzat:
09-10-2015 / 15:51:40

El Club San Rafael i l'ADB Barberà jugaran demà la Supercopa Catalana d'Hoquei en cadira de rodes elèctrica al pavelló municipal de l'avinguda de Tarragona. L'equip del San Rafael és el campió d'Espanya de clubs, de la lliga catalana i de la copa Catalunya, i el Barberà va ser el segon en les tres competicions. El partit començarà a les 16 h. Aquesta final servirà per obrir les portes del pavelló de l'avinguda de Tarragona. 

Les obres de rehabilitació del pavelló de l'Avinguda Tarragona, que s'ha portat a terme en els darrers mesos, han inclòs el reforç dels elements estructurals i el canvi de coberta, la qual estava feta amb materials dels anys setanta -fibrociment, una barreja de ciment pòrtland i amiant- i que eren molt nocius, segons la normativa vigent. La teulada, a més, estava molt deteriorada i patia importants infiltracions d'aigua. 

El regidor d'Obra Pública i Serveis, Óliver Sánchez-Camacho (PSC), ha volgut agrair la paciència que han tingut els clubs i els equips que fan ús d'aquestes instal·lacions durant tot aquest temps que han durat les obres, i que han hagut de portar a terme la seva activitat en altres espais. 

Acabades aquestes obres, l'Ajuntament va decidir continuar fent millores en el pavelló vell. Aquestes obres van incloure l'adequació d'aquestes instal·lacions esportives per acollir la celebració d'esdeveniments multitudinaris. D'aquesta manera, s'han col·locat accessos d'entrada i sortida, que compleixen la normativa per a casos d'evacucions. També, s'ha fet aïllament tèrmic de les façanes exteriors i s'arranjat la pista interior de joc.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits