malgratcomunicacio.cat

En directe


L’alcalde Joan Mercader llença un missatge de tranquil·litat sobre el futur de Boehringer-Ingelheim a Malgrat

Joan Mercader ha explicat que ha parlat amb el gerent de l’empresa a Malgrat, que li ha transmès “la seva intenció de buscar un soci que es faci càrrec de la planta”.Publicat:
09-10-2015 / 14:12:27
Actualitzat:
00-00-0000 / 00:00:00

L’alcalde de Malgrat de Mar, Joan Mercader, ha sortit al pas de les informacions que s’han conegut aquest divendres al matí sobre la posada a la venda de la planta que Boehringer-Ingelheim té al camí de la Pomereda de Malgrat de Mar.

Mercader ha explicat que ja ha parlat amb el gerent de la fàbrica, Antoni Saroca, que li ha transmès “la seva intenció de buscar un soci que es faci càrrec de la planta”. També ha dit que des de la companyia expliquen “que es tracta d’una declaració d’intencions a llarg termini que respon a una reestructuració a nivell mundial per tal de millorar i renovar la seva producció”.

L’alcalde també ha volgut llençar un missatge de tranquil·litat “ja que durant el proper any la producció i la inversió se seguiran fent al mateix ritme que fins ara i no hi haurà cap mena de repercusió sobre la plantilla”.

Boehringer-Ingelheim ha comunicat aquest divendres al matí als seus treballadors la seva intenció de que “una organització externa es faci càrrec de la planta de Malgrat de Mar per tal d’optimitzar la seva capacitat de producció”.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits