malgratcomunicacio.cat

En directe

Vista aèria de Boehringer-ingelheim a Malgrat de Mar

Boehringer-Ingelheim posa avui a la venda la seva planta de Malgrat

L'empresa encara no s'ha pronunciat públicament. Ona Malgrat ha pogut saber que la companyia ha comunicat la decisió aquest matí als treballadors.Publicat:
09-10-2015 / 11:18:09
Actualitzat:
09-10-2015 / 12:22:40

L'empresa alemanya dedicada a la fabricació de productes farmacèutics Boehringer-ingelheim ha posat avui a la venda la seva planta de producció ubicada al camí de la Pomereda de Malgrat de Mar. La companyia encara no ha fet cap comunicat oficial sobre l'assumpte però Ona Malgrat ha pogut saber que aquest mateix divendres al matí l'empresa ha comunicat per carta la seva decisió a la plantilla.

El comunicat parla de la intenció de l'empresa "de garantir el futur de la planta de Malgrat però concentrant la seva producció en principis actius innovadors i reduint la producció interna de productes madurs o amb patent caducada". La carta als treballadors parla "de la voluntat clara de l'empresa de mantenir la producció a Malgrat" però considera que "si una organització externa es responsabillitzés de la mateixa, optimitzaria la seva capacitat de producció i podria rebre més principis actius".

La planta de Boehringer Ingelheim de Malgrat es va inaugurar l'any 1960 amb el nom de Laboratoris Fher i és un dels centres estratègics de producció més importants de la companyia farmacèutica. Aquestes instal·lacions exporten productes a més de 25 països, entre ells Estats Units, Japó, Xina i Alemanya, i a més, fabrica substàncies per a tercers. La planta de Malgrat té 300 treballadors, la majoria de Malgrat i municipis veïns. En els darrers anys, la companyia alemanya ha invertit més de 40 milions d'euros a la planta de Malgrat.

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits