malgratcomunicacio.cat

En directe

Mesa electoral a la Cooperativa. Foto:premsa Ajuntament

Gran afluència de votants en les primeres hores d’obertura dels col·legis electorals

Els col·legis electorals de Malgrat de Mar han obert les seves portes a les nou del matí sense cap incidència. Segons han informat des des de l’Ajuntament, totes les meses electorals s’han pogut constituir tal i com estava previst. L'alcalde Joan Mercader ha fet una crida a la participació.Publicat:
27-09-2015 / 12:13:12
Actualitzat:
00-00-0000 / 00:00:00

Gran afluència de votants en les primeres hores d’obertura dels col·legis electorals aquest diumenge. Alguns dels col·legis que han registrat més moviment d’electors han estat el Col·legi Fonlladosa i el Col·legi Chanel. L’alcalde Joan Mercader ha explicat que la jornada ha començat amb normalitat i ha fet una crida a la participació.

Els col·legis electorals de Malgrat de Mar han obert les seves portes a les nou del matí sense cap incidència. Segons han informat des des de l’Ajuntament, totes les meses electorals s’han pogut constituir tal i com estava previst. Ho ha explicat Sara Salmerón, presidenta d’una de les meses electorals del col·legi situat a la Biblioteca La Cooperativa.

Un total de 13.378 malgratencs i malgratenques tenen dret a vot aquest diumenge en les eleccions al Parlament de Catalunya. A Malgrat hi ha 7 col·legis electorals: Biblioteca la Cooperativa, Col·legi Chanel, Pavelló Germans Margall, Col·legi Marià Cubí, IES Ramon Turró i Darder, Col·legi Montserrat i Escoles Fonlladosa. En total són 28 meses on es pot votar fins les vuit del vespre.

Avui, els electors han d’escollir els 135 diputats del Parlament: 85 a la demarcació de Barcelona, 18 a Tarragona, 17 a Girona i 15 a Lleida. La majoria absoluta està fixada en 68 diputats. Es tracta d’unes eleccions que han comptat amb una campanya força polaritzada, amb la independència com a tema gairebé únic i tres blocs de partits: els partits que defensen la secessió, els que volen la continuïtat de Catalunya dins Espanya però redefinint alguns aspectes i els que volen mantenir la situació actual. A Malgrat han fet actes de campanya Junts pel Sí, la CUP i el PSC. En aquests comicis s’espera una participació especialment alta, fet que tradicionalment afavoreix a les formacions d’esquerres. Enguany, però, tots els escenaris són oberts.

Ona Malgrat ofereix butlletins informatius cada hora amb informació del desenvolupament de la jornada electoral i les dades de participació al voltant de la una del migdia i les sis de la tarda. També hi haurà un butlletí resum al final de la jornada, amb les dades de l’escrutini a Malgrat de Mar. Podeu seguir la jornada electoral a Malgrat a través de malgratcomunicacio.cat, la web municipal ajmalgrat.cat i les xarxes socials d’Ona Malgrat i de l’Ajuntament.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits