malgratcomunicacio.cat

En directe

Paperetes electorals

Obren els col·legis electorals a Malgrat de Mar

A Malgrat hi ha set col·legis electorals amb 28 meses. Es pot votar fins les vuit del vespre.Publicat:
27-09-2015 / 09:00:00
Actualitzat:
00-00-0000 / 00:00:00

A aquesta hora els col·legis electorals obren les seves portes en una jornada electoral en la que s’espera una gran partipació. Alguns sondejos la situen per sobre del 70%.

Un total de 13.378 malgratencs i malgratenques tenen dret a vot aquest diumenge en les eleccions al Parlament de Catalunya. A Malgrat hi ha 7 col·legis electorals: Biblioteca la Cooperativa, Col·legi Chanel, P.G.Margall, C.M.Cubí, IES Ramon Turró i Darder, C.Montserrat i Escoles Fonlladosa. En total són 28 meses on es pot votar fins les vuit del vespre. Avui, els electors han d’escollir els 135 diputats del Parlament: 85 a la demarcació de Barcelona, 18 a Tarragona, 17 a Girona i 15 a Lleida. La majoria absoluta està fixada en 68 diputats.

Es tracta d’unes eleccions que han comptat amb una campanya força polaritzada, amb la independència com a tema gairebé únic i tres blocs de partits: els partits que defensen la secessió, els que volen la continuïtat de Catalunya dins Espanya però redefinint alguns aspectes i els que volen mantenir la situació actual. A Malgrat han fet actes de campanya Junts pel Sí, la CUP i el PSC.

Ona Malgrat oferirà butlletins informatius cada hora amb informació del desenvolupament de la jornada electoral i les dades de participació al voltant de la una del migdia i les sis de la tarda. També hi haurà un butlletí resum al final de la jornada, amb les dades de l’escrutini a Malgrat de Mar. Podeu seguir la jornada electoral a Malgrat a través de malgratcomunicacio.cat, la web municipal ajmalgrat.cat i les xarxes socials d’Ona Malgrat i de l’Ajuntament.

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits