malgratcomunicacio.cat

En directe

Conxita Campoy en el moment de recollir la placa commemorativa. Foto: premsa Ajuntament

La Policia Local homenatja l'excaldessa Conxita Campoy i l'exregidor Valentín Rodríguez

Aquest divendres la Policia Local ha celebrat l'acte del seu patró Sant Miquel i ha reconegut la tasca de diversos agents durant el darrer any. Els familiars de Lluís Vilar -mort enguany- i l'entitat Motor Antic Malgrat també han rebut un reconeixement.Publicat:
25-09-2015 / 14:56:11
Actualitzat:
00-00-0000 / 00:00:00

La Policia Local de Malgrat de Mar ha homenatjat l'exalcaldessa Conxita Campoy i l'exregidor de Convivència, Seguretat Ciutadana i Mobilitat, Valentín Rodríguez, per la seva tasca i dedicació durant els anys que han estat en el càrrec. El reconeixement s'ha fet en el marc de l'acte institucional de celebració del patró de la Policia Local, aquest migdia al Centre Cultural.

La Policia Local de Malgrat ha fet lliurament a Conxita Campoy d'una placa de reconeixement " pel suport polític, l'aposta i la confiança en el servei del cos durant 24 anys". A més, també ha lliurat una medalla a Valentín Rodríguez "per la feina realitzar per enaltir el prestigi de la Policia Local de Malgrat i la seva defensa". Aquests reconeixements s'han fet durant l'acte de commemoratiu de la diada del patró de la Policia Local, que el cos celebra cada any al Centre Cultural. Tant l'exalcaldessa com l'ex-regidor s'han mostrat "molt agraïts" per reconeixement del cos policial.

L'inspector en cap de la Policia Local, Joaquim Martínez, ha fet un breu balanç de la feina feta pel cos durant aquests mesos de 2015.  Ha destacat 9.009 serveis policials realitzats entre gener i agost, 224 persones detingudes i imputades, 55 accidents de trànsit -un 31% menys que l'any anterior-, entre altres. L'inspector en cap ha remarcat que l'edat mitjana del departament és de 50 anys i que el 31% de la plantilla fa més de 25 anys que presta servei. En aquest sentit, Joaquim Martínez, ha parlat de la jubilació anticipada dels agents de la Policia Local, una reivindicació que no ha estat resolta per l'Estat. De fet, durant l'acte s'ha fet un reconeixement a 10 agents que porten 25, 30 i 35 anys de servei. "És hora que algú pensi més enllà de les reduccions de sous i drets i més en la dignitat professional de les persones que presten serveis de manera que no ens doni la sensació que per demanar el que és just sentim vergonya o demanem almoïna", ha dit l'inspector en cap. Joaquim Martínez ha explicat durant la seva intervenció que un agent de Malgrat amb 35 anys de servei no es pot jubilar, perquè hi ha 8 anys que no consten al seu expedient laboral per un error. El cap ha manifestat públicament el seu suport a aquest agent. 

L'alcalde, Joan Mercader, ha reconegut la tasca de la Policia Local de Malgrat i també de l'exalcaldessa Conxita Campoy i l'exregidor Valentín Rodríguez, com els dos pilars que han fet possible els bons resultats del cos. Joan Mercader ha manifestat el suport del seu govern a la Policia Local i la feina que fa. 

Durant l'acte, també s'han repartit felicitacions a 19 agents de la Policia Local de Malgrat i dos Mossos d'Esquadra; medalles als anys de servei a 10 agents i Creu al mèrit per a tres agents. A més, s'ha lliurament d'una felicitació pública a Salvador Turné en representació de Moto Antic Malgrat i a la dona i fill de Lluís Vilar -mort enguany- pels actes que organitza l'entitat al llarg de l'any al poble. "Perquè són activitats que donen renom al poble que any rere any i guanyen en participació i prestigi. A més, la implicació dels seus socis i responsables en l'organització dels actes és màxima i la col·laboració amb la Policia Local òptima", ha expressat la Policia Local en relació a Motor Antic Malgrat. També s'han lliurat felicitacions a 4 alumnes del darrer curs de Criminologia de la Universitat de Girona que han fet pràcitques a la Policia de Malgrat.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits