malgratcomunicacio.cat

En directe

Exhibició de gossos policia al parc Francesc Macià

Una exhibició al parc Francesc Macià tanca les segones jornades de gossos policia de Malgrat

Hi han participat 50 agents de diferents cossos policials de l’Estat i 40 gossos. L’inspector en cap de la Policia Local de Malgrat i l’alcalde han fet una valoració molt positiva de les jornades.Publicat:
25-09-2015 / 11:42:09
Actualitzat:
00-00-0000 / 00:00:00

Una exhibició de les unitats canines de diferents cossos policials ha tancat aquest divendres al matí al parc Francesc Macià les 2es Jornades de Gossos de Cerca d'Estupefaents i d'Intervenció d'Unitats Canines de Policia Local que ha organitzat durant tota la setmana l'Asociación de Guias Caninos Policias Locales de España a Malgrat de Mar. Les jornades, en les que han participat 50 agents i 40 gossos Policies Locals, Mossos d'Esquadra, Policia Nacional i Guàrdia Civil, han acollit diverses ponències i sessions pràctiques de treball conjunt al Centre Cultural.

L’inspector en cap de la Policia Local de Malgrat, Joaquim Martínez, ha fet una valoració molt positiva de les jornades “pel contacte que han tingut les diferents unitats canines entre sí”. El màxim responsable de la policia malgratenca ha explicat que “aquestes jornades són més valorades pel que aprenen i poden intercanviar entre sí els diferents participants que per les pròpies jornades, tot i que hi ha hagut ponències de nivell”.

Per la seva banda, l’alcalde Joan Mercader ha destacat el fet que l’esdeveniment“situa Malgrat en el mapa estatal de les jornades d’unitats canines i també dóna molta importància a la unitat canina de la policia local de Malgrat”.

Les jornades han acabat amb una exhibició en un parc Francesc Macià ple de gom a gom de la feina que fan les unitats canines a l’hora de buscar estupefaents o de col·laborar en la detenció de delinqüents.

Galeria d'imatges

Exhibició de gossos policia al parc Francesc Macià Exhibició de gossos policia al parc Francesc Macià

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits