malgratcomunicacio.cat

En directe

Participants a la primera marxa contra el cāncer de Malgrat

Més de 400 persones participen a la primera marxa solidāria contra el cāncer de Malgrat

Les inscripcions han superat de llarg les previsions dels organitzadors, que ja parla d'una segona ediciķ. La recaptaciķ anirā destinada a la lluita contra el cāncer.Publicat:
20-09-2015 / 10:14:44
Actualitzat:
20-09-2015 / 10:49:00

Čxit de la primera marxa contra el cāncer que ha tingut lloc aquest diumenge al matí a Malgrat de Mar. Més de 400 persones -moltes d'elles inscrites a l'últim moment- han participat en la caminada que ha organitzat la Junta Local de l'Associaciķ Catalunya Contra el Cāncer i que ha superat de llarg les previsions dels organitzadors.

Ester Lķpez, membre de la Junta Local de l'Associaciķ a Malgrat ha fet una valoraciķ "molt positiva, ja que les inscripcions ens han desbordat". Lķpez ha afegit que "segurament hi haurā una segona ediciķ".

Els participants han sortit a dos quarts de deu de la plaįa de l'església i han fet un recorregut de 5,6 quilōmetres per diversos carrers del poble.

Galeria d'imatges

Participants a la primera marxa contra el cāncer de Malgrat Participants a la primera marxa contra el cāncer de Malgrat Participants a la primera marxa contra el cāncer de Malgrat Participants a la primera marxa contra el cāncer de Malgrat Participants a la primera marxa contra el cāncer de Malgrat Participants a la primera marxa contra el cāncer de Malgrat Participants a la primera marxa contra el cāncer de Malgrat Participants a la primera marxa contra el cāncer de Malgrat Participants a la primera marxa contra el cāncer de Malgrat Participants a la primera marxa contra el cāncer de Malgrat Participants a la primera marxa contra el cāncer de Malgrat Participants a la primera marxa contra el cāncer de Malgrat Participants a la primera marxa contra el cāncer de Malgrat Participants a la primera marxa contra el cāncer de Malgrat

Galeria d'āudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Rādio a la carta Programes Contacte

MLGVisiķ

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crčdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crčdits