malgratcomunicacio.cat

En directe


Ajuntament i entitats celebraran la diada en un sol acte

Una trentena d'entitats participaran en un acte que recupera un format que ja havia tingut anys enrere. L'acte constarà de dues parts: una de caire institucional i una altra més festiva.Publicat:
10-09-2015 / 17:36:09
Actualitzat:
00-00-0000 / 00:00:00

Una trentena d’entitats participaran a l’acte de la diada nacional de Catalunya de Malgrat de Mar. Enguany l’acte que organitza l’Ajuntament recupera el format que havia tingut anys enrere: se celebrarà el mateix dia 11 de setembre i comptarà amb la participació de diverses entitats socials i culturals malgratenques. En els últims anys entitats i ajuntaments havien celebrat la diada per separat ja que el consistori organitzava un acte el dia 10 de setembre al vespre i les entitats una ofrena floral el dia 11.

L’acte del proper 11 de setembre constarà de dues parts. La primera tindrà un caire institucional i consistirà en la lectura del manifest, la hissada de la senyera i el cant dels Segadors. Aquesta part de l’acte, que començarà a les 10 del matí davant de l’Ajuntament, també comptarà amb les actuacions de la Coral Atzavara i del Cor Jove Contrapunt. Per la seva banda els Castellers de l’Alt Maresme aixecaran un pilar i el grup de poesia de la biblioteca farà una lectura de poemes.

Tot seguit s’iniciarà l’anada fins a Can Campassol on es farà l’ofrena floral, la lectura del manifest d’Òmnium Cultural i la cantada final.

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits