malgratcomunicacio.cat

En directe

El recinte ha quedat impracticable. Foto: Roger Salichs

La tempesta deixa més de 48 litres a Malgrat en poques hores

En mitja hora s'han registrat 31,5 litres. La pluja ha obligat a suspendre els castells per a la mainada i els tallers d'estiu. Aquesta nit tampoc es faran els concerts de barraques ja que el recinte ha quedat totalment inundat. L'acte de proclamació de l'hereu i la pubilla s'ha traslladat al Centre Cultural i els organitzadors de la Festa dels Empestats han decidit continuar endavant amb els preparatius de la visita guiada.Publicat:
14-08-2015 / 19:39:42
Actualitzat:
14-08-2015 / 20:03:13

Les tempestes que s'han registrat aquesta tarda a les poblacions de l'Alt Maresme i la Selva han deixat a Malgrat de Mar més de 48 litres d'aigua des de les 15h segons informa el servei meteorològic de Catalunya, Meteocat. En només mitja hora s'ha registrat una precipitació de fins a 31,5 litres.

Aquesta gran acumulació d'aigua en tant poc temps ha deixat el recinte on es fan les barraques totalment impracticable per la qual s'han anul·lat els concerts previstos per aquesta nit. Altres activitats de la festa major de Sant Roc previstes per aquesta tarda també s'han hagut d'anul·lar per la pluja, com els castells per a la mainada o els tallers d'estiu.

L'acte de proclamació de l'hereu i la pubilla s'ha traslladat al Centre Cultural. Per altra banda els organitzadors de la Festa dels Empestats han decidit continuar endavant amb els preparatius de la visita guiada.

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits